Fokus ing manufaktur lan pasokan papan cemara sing bisa inflatable

Inflatable sup kayaking ing 40 meter hig

Dina iki, aku nuduhake papan papan dayung sing apik tenan lan apik banget ing jembatan luar negeri - Jembatan lan Terusan Waterway Pontes Vauday. Jembatan lan Terusan Pontesvotel Waterway ana ing sisih wétan sisih lor Wales, Inggris. Iki dibangun ing antarane 1795 lan 1805. Dawane 18km lan dalan paling dawa lan paling dhuwur ing Inggris.

 

Dina iki kita ngomong babagan bagean saluran air sing dhuwur, yaiku 40 meter ing ndhuwur lemah, 307 dawane meter, 3.7 ambane meter, 1.6 ambane meter, kanthi level banyu udakara 30 cm lan ora ana pager protèktif sing dipasang ing sisih pinggir kanal. Aku kepengin weruh manawa pengunjung sing lungguh ing pelayaran kapal kanal duwe geter, rasane nyedhot jiwa nalika lagi mudhun ing bagean saluran air sing munggah pangkat.

 

Nanging ora mung iku, sing paling nyenengake yaiku sawetara peso dayung sing wani kanthi artine bakal milih dayung tanpa proteksi. Iki tegese yen sampeyan salah, pusat gravitasi sampeyan ora stabil, sampeyan minger lan muter, utawa sampeyan wedi karo dhuwure lan ketahanan psikologis sampeyan durung cukup kuat,utawa ing angin, udan lan kahanan alam liyane, sampeyan uga bisa ngrasakake rasa mabur mudhun 40 meter. Bisa diarani kanthi cara kaya ngono, adrenalin bisa langsung mlayu menyang langit.

 

Nganti saiki, mung ana sawetara pemain sing nantang dayung ing kene, lan pejabat kasebut uga menehi saran supaya para pemain dayung kudu mudhun dayung nalika mlaku ing bagean dalan iki, nalika para pemain kayak mesthi duwe luwih akeh, sawise kabeh, pusat gravitasi relatif kurang, pengaruhe angin sithik, sesanti ora amba, lan tekanan psikologis bakal cukup sithik, nanging bakal mbebayani banget.


Wektu kirim: 2020-11-20
KANGGO SAIKI